Cégünk a 2000-es évben egyéni vállalkozásként indult el. A vállalkozás 2-3 fővel teljesítette a már kezdetben jelentkező óriási lakossági igényeket.
A nyílászáró gyártásban korábban szerzett szakmai tapasztalatunkkal, és figyelmes precíz munkákkal rövid idő alatt hírnevet szereztünk a régióban. Az egyre növekvő igények miatt fejlesztések és beruházások megvalósítására került sor.

A 2003-as évben Kft.-vé alakultunk így szélesebb közületi körben is megkezdhettük az értékesítésünket. A vállalat folyamatos irányvonala a mai napig fejlesztések szem előtt tartása.
cegunkrol.jpg
 
 

A Forisablak Forgalmazó Kft. debreceni 2500 nm –es telephelye 2003 –as megépülése óta fejlődik, szépül, növeli kapacitását. A 2010-es év végéig több mint 250000 db nyílászáró legyártásával és elhelyezésével büszkélkedhetünk.
A felső kategóriás műanyag nyílászárókat gyártunk, minőségi anyagokkal és gépekkel és Szakemberekkel. Mi a Forisablak Forgalmazó Kft. tulajdonosai és ügyvezetői ezért mindent elkövetünk, hogy ne csak egy gyártók legyünk a sok közül.

A Forisablak Forgalmazó Kft. a régmúlt neves céheinek hagyományait megtartva szeretné ötvözni a modern kor vívmányait, a kézi munka aprólékosságával, egyediségével.
Gyakran elhanyagolt kérdés tartjuk a legfontosabb dolgok egyikének, hogy a garanciális időszakban is biztonságot nyújtsunk ügyfeleink részére. Részlet gazdag munkával lesz egyedi a termékünk, arra az örök igazságra alapozva, hogy egyik munka hozza a másikat. „Jó munkának nem kell cégér!”