Ha minőség akkor REHAU!
forisablak@freemail.hu    |    06-52-490-129
rehau ajtó

Szolgáltatásaink
szolg1.jpgszolg3.jpg
KÜLCSÍNY
A tökéletes ablak egyik legfontosabb tulajdonsága az esztétikus külső. hiszen az ablak egy ház vagy egy szoba legszembetűnőbb eleme A FORISABLAK nagy szín- és formaválasztéka nehéz, ám annál kellemesebb választás elé állítja vásárlóit A világszínvonalú technológiával készült FORISABLAK nyílászárók az alapvető funkción túl biztosítják a legváltozatosabb egyéni igényeket, szabad teret hagyva az építész és az építtető fantáziájának.

Ml KITÁGÍTJUK A KERETEKET
A gazdag profilkínálat és a letisztult, elegáns külső megjelenés a legkülönfélébb nyílászárók gyártását teszi lehetővé A formaválasztékot jellemző szinte korlátlan lehetőségek nagyban hozzájárulnak a ház látványos, esztétikus megjelenéséhez. Az ablakok, ajtók formagazdagsága a normál derékszögtől az íves, alakos szerkezetekig terjed

SZÍN-VONAL
A standard, kívül-belül fehér nyílászárókat a legkiválóbb színtartósságú acryl bázisú színes, magas fényű fóliával kasírozva színezzük Vásárlóink a három famintázaton (sötét tölgy, világos tölgy, mahagóni) kívül húsz további színnel tehetik egyénivé nyílászáróink külső, belső vagy mindkét oldalát Az általunk használt fóliák fokozottan karcállóak, ellenálló képességük kiváló.

A NAPFÉNY ÍZE
A lekerekített soft-line megjelenés karcsúságával optimálisan nagy bevilágító felületet biztosit. A FORISABLAK nyílászárók fényáteresztő képessége hőszigetelt üvegezésnél 81%. Ez az érték az üvegezés típusának, műszaki Jellemzőinek megválasztásával tetszés szerint befolyásolható.

AZ OTTHON MELEGE
A FORISABLAK nyílászárók optimális hőszigetelő tulajdonságai révén jelentős megtakarítás érhető el a fűtési költségekben Az üvegezés Opusától függően a FORISABLAK nyílászárók X értéke 1.0 és 3,0 W/m* között tervezhető. Minden k=0.1 mértékű csökkenés kb. 0.9 liter fűtőolaj megtakarítást jelent évente az ablakfelület minden egyes m2-ére. A FORISABLAK nyílászárók így kímélik környezeti erőforrásainkat és hozzájárulnak a légszennyezés csökkentéséhez is

TAVASZI SZÉL VIZET ÁRASZT
A FORISABLAK nyílászárók speciális tömítő rendszere három különböző síkban elhelyezkedő tömítő körből áll. Belül kettős gumitömítés, míg kívül réstömítés járul ahhoz, hogy a szigetelés tökéletes védelmet nyújtson az eső. a hó. a szél. illetve ezek együttes hatása ellen.

szolg2.jpg
   
szolg4.jpg

 
 
 
szolg2.jpg
 
szolg3.jpg

 
 
Kapcsolat | Partnerek | Gyakran feltett kérdések | Linkgyűjtemény
©forisablak.huForisablak Forgalmazó Kft. bezárás
Magi

Kérjen árajánlatot itt »
Telefon:
+36-20-342-9131
+36-20-410-0017 +36-52-490-129